Адрес ООО "APСПРM":
Украина, г. Киев 02218,
г. Киев, ул. Радужная 59-Б, офис 3
e-mail:

Як оцінюється ефективність анаболічних стероїдів?

Якщо переглянути каталог інтернет-магазину Sport Market, то анаболічні стероїди в ньому представлені дуже широко https://myprotein.kiev.ua/ua/anabolicheskie-steroidyi. Обрати препарат, що задовольнить вашим потребам і не спричинить шкоди, можна завдяки наведеним характеристикам та рекомендаціям консультантів.

Головним параметром, що свідчить про дієвість стероїдів, є анаболічний індекс

Це характеристика, яка визначає анаболічну активність або здатність анаболічних стероїдів сприяти росту м'язової маси та зміцненню тканин у порівнянні з їхньою андрогенною активністю. Остання, своєю чергою, визначає, наскільки стероїд може вплинути на розвиток чоловічих статевих характеристик.

Анаболічний індекс вимірюється відношенням анаболічної активності до андрогенної. Чим вищий анаболічний індекс, тим більша здатність стероїда сприяти зростанню м'язової маси та зміцненню тканин при мінімальному прояві вірилізації, тобто появі оволосіння за чоловічим типом, грубшанню голоса.

Наприклад, тестостерон має анаболічний індекс 100% (або одиниця). Це взято базовим показником. Інші анаболічні стероїди можуть мати вищий або нижчий анаболічний індекс в порівнянні з тестостероном. Те саме стосується андрогенної активності.

Анаболічні стероїди з високим анаболічним індексом використовуються спортсменами для покращення м'язового росту та витривалості, зазвичай в бодибілдинг та інших видах силового спорту. Після будь-якого курсу на їхній основі обов’язково проводиться післякурсова терапія. Вона направлена на нейтралізацію негативних проявів андрогенної компоненти.