Адрес ООО "APСПРM":
Украина, г. Киев 02218,
г. Киев, ул. Радужная 59-Б, офис 3
e-mail:

Популярний анаболічний стероїд Туринабол: кому він може бути корисним

Як показує статистика продажів інтернет-магазину Farma Market, найпопулярнішим анаболічним стероїдом є препарат Турінабол.

Цей анаболік, також відомий як 4-хлородегідрометилтестостерон (CDS), є анаболічним стероїдом, який був розроблений у 1960-х роках у Німеччині. Він має сильні анаболічні властивості і відносно слабкі андрогенні прояви, що робить його популярним серед спортсменів, які бажають збільшити м'язову масу і поліпшити витривалість без значних побічних ефектів, пов'язаних з андрогенами.

Туринабол зазвичай приймається у вигляді таблеток і може бути використаний як під час масового нарощування м'язів, так і під час сушіння. Він відомий своєю здатністю збільшувати м'язову масу, силу та витривалість, а також здатністю покращувати відновлення після тренувань.

Ще одна особливість цього анаболічного стероїду - відсутність ароматизації в естроген. Однак пригнічення вироблення власних статевих гормонів та пригнічення функції яєчок є. Також він помірно токсичний для печінки.

Якщо ви вирішили побудувати курс анаболічних стероїдів на основі цього препарату, слід знати, що оптимальним є дозування 20-40 мг на добу. Категорично не рекомендується її перевищувати. Препарат виявляється у допінг-пробах не менше 250 днів після останнього прийому. Обов'язково потрібний ПКТ.

Якщо ймовірні побічні ефекти вас не лякають, купити цей анаболічний стероїд за оптимальною ціною можна у Farma Market https://farm-market.com.ua/anabolichni-steroidi.